Wij bouwen voordelige websites

Snel, voordelig een nieuwe website. We maken een plan, maken een opzet en gaan voor je aan de slag. Supersnel online met je nieuwe WordPress website.

Voor het maken van een WordPress website zijn een paar stappen nodig. Heb je bijvoorbeeld al een domeinnaam? Of moet je jouw domeinaam nog registreren? Heb je de hosting al geregeld? Heb je al nagedacht over fotografie voor je website? En pakkende teksten die ook nog eens zoekmachinevriendelijk zijn? Scroll maar even door en zie wat Website in een Dag voor jou kan betekenen.

IK WIL EEN WEBSITE
Wordpress website bouwen
wordpress website voor zzp Groningen

We beginnen met je domeinnaam en hosting

Een goede domeinnaam is belangrijk. Makkelijk te onthouden, maar ook voor je vindbaarheid in Google is het belangrijk een domeinnaam te hebben die aansluit bij wie je bent of wat je doet. Dan heb je nog een hostingpartij nodig.

We helpen je graag met het vastleggen van je domeinnaam en hosting. Dit doen we niet zelf, daar zijn hostingbedrijven veel beter in. Wij werken graag met Hostnet, een fijne partij uit Nederland die snel werkt en voordelig is. We assisteren je hier graag bij.

Ik wil een website

Foto’s voor je website

Foto’s op je website zijn superbelangrijk. Goede foto’s zorgen niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor je vindbaarheid in Google zijn foto’s en video’s erg belangrijke content voor je website.

Wij werken samen met een aantal professionele fotografen die je kunnen helpen met de fotografie voor jouw website. Een van die bedrijven is onze zus SBS Fotomarketing. Voor shoots met modellen werken we graag samen met Photofab. Productfoto’s laten we meestal maken door Anderefoto.nl. Wij kennen deze partijen door en door en begeleiden je graag in het traject van goede foto’s voor jouw website. Wel zo handig om 1 aanspreekpunt te hebben voor alles op jouw website.

Ik wil een website
Wordpress website maken
wordpress website voor mkb

Goede teksten schrijven

Een goede website heeft ook goede teksten. WordPress is ooit gebouwd om blogs mee te schrijven. Alles is zo ingericht dat je zelf eenvoudig je teksten kunt aanpassen. Teksten spelen een grote rol in de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines.

We helpen je graag met het schrijven en optimaliseren van de teksten op je website. Alles om te zorgen dat jouw website SEO vriendelijk is. Goede pakkende teksten die lekker lezen, maar ook goed gevonden worden door de zoekmachines van Google.

Ik wil een website

IK WIL EEN WEBSITE!

Ben je helemaal overtuigd dat wij jou kunnen helpen met het bouwen van de perfecte WordPress website voor jouw bedrijf, organisatie, vereniging of club?

KLIKKERDEKLIK